Partycentrum

Partycentrum de Scherpenhof

Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof is gelegen aan de oevers van de IJssel in het dorp Terwolde. Op dit recreatiepark gelegen tussen de grote steden Deventer en Apeldoorn is Partycentrum De Scherpenhof gevestigd.

Het Partycentrum bestaat uit verschillende horecagelegenheden en is geschikt voor feesten en partijen van 20 t/m 250 personen.

Met een diversiteit aan faciliteiten bieden wij De Loungebar, Het Bruin Café en een grote zaal genaamd De Bogenzaal. Zoekt u een ruimte voor een klein gezelschap dan is De Loungebar of het Bruin Café de ideale ruimte voor 20 tot 80 personen. Heeft u een groter gezelschap dan is De Bogenzaal de ideale ruimte voor uw aangelegenheid. Ideaal voor vergaderingen is hier een groot scherm met beamer aanwezig.

Bij Partycentrum De Scherpenhof doen wij er alles aan om uw aangelegenheid tot een succes te maken. Zo wordt het eten en drinken compleet verzorgd naar uw wens. Kies uit een van onze arrangementen waaronder het partybuffet en feest arrangement. Klik hier voor al onze arrangementen.

U kunt uw aangelegenheid ook combineren met ons overdekte speelparadijs Play City. In Play City hebben alle kinderen van 1 t/m 12 jaar de grootste lol. Lekker spelen in de ballenbak of glijden van de grote gele glijbaan. Het kan allemaal.

Ook biedt het park allerlei andere faciliteiten waaronder een binnen- en buitenzwembad, een speeltuin en bowlingbanen waar u in overleg gebruik van kunt maken.

Voor informatie of bezichtigingen kunt u vrijblijvend een afspraak maken met Riekie van Embden op telefoonnummer 06-51772805. Of reageer op ons contactformulier.